Jotunheimen Noorwegen 2004 (13 dagen)
Verslag van onze 7-daagse trektocht door Jotunheimen en een verslag van onze terugreis via de fjorden, het stadje Bergen en Oslo.

Frankrijk & ItaliŽ 2004 (20 dagen)
Een vakantie naar het Pralognan in het Franse parc de la Vanoise met als hoogtepunt een gletsjertocht over de col grande casse. Verder zijn we ook nog een week naar Aosta in ItaliŽ geweest, waar we nog enkele mooie wandelingen hebben gemaakt.

Harz Duitsland 2004 (4 dagen)
Vier dagen naar het Harz-gebied in Duitsland. We houden het helaas niet droog tijdens deze vakantie, maar we maken wel een aantal leuke wandelingen, o.a. de "beklimming" van de Brocken in de ijzige kou.

Denemarken 2004 (6 dagen)
Weer een niet-wandel vakantie, maar wel een actieve. Een flyboard vakantie op het schitterende strand op het schiereiland Romo in Denemarken. De vakantie levert ons veel ervaring op met het flyboarden en ook een hoop blauwe plekken.

Barcelona 2004 (6 dagen)
De vakantiekriebels komen dit jaar al vroeg en daarom besluiten we in februari al naar het Spaanse Barcelona te gaan. Onze eerste niet-wandel vakantie, maar toch lopen we heel wat kilometers in de stad Barcelona. Een bezoek aan deze schitterende stad in Spanje, met veel gebouwen van Gaudi, is meer dan de moeite waard

Oostenrijk & Zwitserland 2003 (22 dagen)
Dit jaar gaat onze reis naar het Tiroler Imst in Oostenrijk. We maken er een aantal mooie wandelingen, waarbij de beklimming van de Muttekopf het hoogtepunt is. Ook knopen we er nog een weekje Zwisterland aan vast, waar we o.a. de Brittaniahutte en de Aletschgletsjer zien.

Luxemburg 2003 (4 dagen)
Tijdens de vrije hemelvaartsdagen gaan we inlopen in "klein Zwitserland" in Luxemburg om te oefenen voor onze zomervakantie.

ItaliŽ 2002 (19 dagen)
Onze tweede vakantie gaat weer naar de Alpen, maar dit keer de Italiaanse Alpen in de omgeving van Aosta. Karina heeft inmiddels wat meer ervaring en we maken dan ook wat meer wandelingen dan het vorige jaar.

Zwitserland 2001 (15 dagen)
Een verslag van onze eerste gezamelijke vakantie. Onze bestemming is Visp in het Zwitserse Wallis en het is Karina's eerste ervaring met het wandelen in de bergen.